AKTUALNO
Moj račun

Stampers Anonymous - Gospod zajec - Romana

V mesecu februarju pri DARILNICI KLAVDIJA, predstavljamo pripomočke, ki jih proizvaja STAMPERS ANONYMOUS. Le ti so ameriško družinsko podjetje, ki ima stoletno tradicijo. Za njih ustvarja kar precej oblikovalcev, med vsemi pa je najbolj znan in meni najljubši Tim Holtz.

Sama imam kar nekaj njihovih štampiljk in stencil šablon.

Izdelala sem 3D vošćilnico.

 Za osnovo sem vzela malo večjo velikost od A6. Uporabila sem papirje Tim Holtz idea- ology.

Najprej sem izrezala ovale, na vsakem papirju malo manjšega.

Nato sem vsakega posebej obdelala z različno tehniko.

Tega sem poštampljala in vroče embossirala

Na tem sem preko stencil šablone nanesla teksturno pasto.

Na zadnjem pa sem preko stencil šablone nanesla Vintage foto in ustvarila  sence in packe. Za končni učinek sem poškropila še malo Distress Mica stain.

Na hrbtno stran sem na vse tri kartončke nalepila moss gumo debeline 2 mm. Uporabila pa sem moss gumo, ker je precej lažja od kartona, če bi voščilnico pošiljala po pošti.

Na osnovni kartonček, brez izreza, sem na sredino odtisnila štampiljko zajca in ga embossirala z Distress vintage foto prahcem.

Pri segrevanju prahca, sem zajcu osmodila rep. Ker pa bo zakrit pod naslednjim papirjem, se nisem preveč sekirala.

Papirje sem zalepila tako, da je bil papir z najmanjšim izrezom spodaj. Tako je nastala lepa 3D globina.

Sledila je še, zame najlepši del, krašenje voščilnice.

S šablonami sem iz belega papirja izrezala več različnega zelenja, ki sem ga obarvala z Distress inki. Na sredino šopka sem zalepila pentljo iz vrvice, čez pa prilepila okrasni razcepek. Napis sem natipkala na tipkalni stroj. Zgoraj na sredini pa sem zalepila okrasno ploščico.

Material, ki sem ga uporabila, najdete na poličkah DARILNICE KLAVDIJA.

Vabim vas še k ANDREJI in GOGI , ki bosta v mescu Februarju, ravno tako ustvarjali s pripomočki STAMPERS ANONYMOUS.

Lepo se imejte!

Romana

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti