AKTUALNO: V ponedeljek, 8. 3. 2021, ponovno odpiramo vrata naše trgovine na Ljubljanski cesti 72, v Domžalah!
Moj račun

Sreča

Preden me ponese med praznične voščilnice, sem izdelala še eno posebno voščilnico. Voščilnico, skrito v škatlici.
Objava je nastala v sodelovanju z Darilnico Klavdija, kjer boste našli ves potreben material za izdelavo takšne voščilnice.
Najprej sem izdelala osnovo za škatlico. Mere od zgoraj navzdol: 7 cm, 2,5 cm, 10 cm, 2,5 cm, 7 cm. Od leve proti desni pa: 10 cm, 2,5 cm, 13,5 cm, 2,5 cm, 10 cm. Na bel karton sem narisala črte in odrezala zunanje kvadrate. Po tistih črtah, ki so ostale, pa sem naredila utore.
Nato sem si pripravila še zelene papirčke, ter malenkost manjše v beli barvi. Okvir na sredini sem izrezala s pomočjo šablone, nato pa z olfa nožem izrezala odprtino.
Po osnovi ter vseh belih kvadratih sem s pomočjo VersaMark blazinice in štampiljke nanesla deteljice. Še po mokrih deteljicah sem nanesla zelene Perfect pearls. Na koncu sem jih narahlo poškropila z vodo, da so se bleščice utrdile.
Zelene ter bele kvadrate sem prilepila na osnovo s tekočim lepilom. Na zadnjo stran okvirja sem nanesla dve plasti 3d pence.
Cvetova deteljice sem izdelala tako, da sem iz akvarelnega papirja izrezala cvetove s pomočjo šablone za marjetico. Nato sem jih od sredine navzven pobarvala z distress blazinico. Oblikovala sem  jih tako, da sem listke prepognila na pol. Na cvetličarsko žičko sem nataknila belo perlico in nanjo nanizala vse pobarvane in oblikovane izrezke.
Deteljice sem izdelala tako, da sem z zeleno blazinico odtisnila štampiljko deteljice in izrezala s škarjicami. Na koncu sem z belo barvico posenčila, kot je vidno na fotografiji.
Z uporabo štampiljk in šablon od Najlepšega para, sem izdelala napis ter izrezek Sreča. Izrezala sem še izrezek trave.
Vse skupaj sem prilepila v notranjost okvirja. Za konec sem čez škatlico zavezala bel satenast trakec.
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti