AKTUALNO
Moj račun

Šola - čokoladnica

Naša ekipa DT (Design Team) se ta mesec spopada z izzivom na temo šola.
Vsi, ki imamo otroke, ki so hodili v šolo ali pa še hodijo, vemo koliko truda je vloženega, da stvari tečejo kot je treba. Toda to včasih ni dovolj. Ko otrok zboli, je več kot dobrodošla tudi pomoč sošolcev, ki prinesejo zvezke, da se prepiše "tekočo snov" in domačo nalogo.
V ta namen sem kot zahvalo za pomoč izbrala škatlico z Waterfall tehniko na pokrovu, v katero lahko spravimo veliko čokolado.
Za osnovo sem vzela kos akvarelnega paprija velikosti 32x28cm. Po višini s kostjo na obeh straneh 1,5 cm proč od roba, naredimo utor. Po dolžini pa naredimo utore na 6, 7.5 17 in 18.5cm. Zapognemo po utorih in si pri tem pomagamo s kostjo.  Na zgornjih 9.5 cm, kjer bo vrhnja stranica pa odrežemo proč 1.5 cm rob. Vse stranske pregibe zalepimo z lepilom.
Odrežemo 8cm , A4 formata po višini, akvarelnega papirja  in dobimo osnovo za Waterfall. S kostjo naredimo utore na 8, 11 in 14 cm. Zapognemo po utorih.
Iz svetlega okrasnega scrapbook papirja izrežemo 3 kvadrate velikosti 7 cm in z Distress oxide hickory smoke, odtisnemo na vsak kvadrat drugačno štampiljko.
Osnovo za waterfall poljubno okrasimo z papirjem in z zamikom prilepimo kvadrate na osnovo, tako da je prilepljen samo del kvadrata. Prednjo stran po želji še okrasimo.
Okrasimo še notranjo stran in dodamo bel kartonček, na katerega lahko zapišemo zahvalo ali kakšno misel. Prav na rob z luknjačem naredimo luknjico, dodamo kovico in skoznjo napeljemo trak za poteg.
Okrasimo škatlo od zunaj in na spodnjo in zgornjo stran dodamo trak za zavezovanje. Okrasimo tudi notranjost. Na koncu na vrhnjo stran zalepimo trak 4x9,5cm, ki ga predhodno okrasimo  z ujemajočim papirjem, samo na skrajnem zgornjem in spodnjem robu, da lahko vstavimo skozenj waterfall osnovo. Ko vlečemo za osnovo, se slikice odpirajo ena za drugo.
Vstavimo čokolado in zavežemo.
Kot zahvalo za pomoč med šolskim letom, jo lahko podarimo sošolki ob koncu šole.
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti