AKTUALNO: Ustvarjajte z nami!
Moj račun

Škatlica

Škatlice presenečenja sem se lotila ta konec tedna. Sodelavkina hčerka bo praznovala okroglo in zato sem se prav posebej potrudila.
Pri Klavdiji sem našla krasen blok papirja Lemoncraft My sweet Provace.
V bloku sta tudi dva lista z cvetovi vrtnic in sivke, izrezala sem jih in uporabila za dekoracijo.
Napis in mašnica je iz Tinine zakladnice.
Številka in Vejice šipka pa MD.
Prvič sem za škatlo okrasila še posebno vrečico za nošnjo. Prekrasen dodatek je.
Čeprav je izrezovanje vzelo kar nekaj časa, je bilo vredno. Škatlica je resnično prelepa.
Material nadete pri Klavdiji.
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti