AKTUALNO: Klavdija praznuje, praznuj ves juniji tudi ti z njo :) Koda: KLAVDIJA15 ti prinese 15 % popust na celotni nakup! Dopust od 24. do 28. 6. 2024, paketki se ta teden ne bodo odpošiljali!
Moj račun

SIZZIX - Za rojstni dan - Goga

Rojstni dan

V mesecu aprilu se bova z Andrejo lotili znamke Sizzix. Vse ustvarjalke jo poznamo. Njihovi strojčki in pripomočki so nepogrešljivi pri ustvarjanju.

Kakor sem že omenila je moj Sizzix strojček že dolgo pri hiši in resnično je odrezal že veliko papirja.

 Zadnje čase je postalo res težko izrezovati, ker mi ni več enakomerno odrezal šablone. Zato sem si kupila posebno ploščo za natančno rezanje in star strojček spet brezhibno deluje.

Za prikaz sem si izbrala najbolj čipkasto šablono. Šablono čipkastega prtička sem namreč prej kar težko uporabila.

Pri uporabi chrom  plošče iz spodnjega sendviča odstranimo najtanjšo ploščo. Šablono sem izrezala dvakrat, tako da sem po prvem rezanju papir obrnila..

Če se vam dozdeva, da ni dovolj, obrnite list še enkrat.

Za odstranjevanje majhnih delcev papirja in tudi izreza iz šablone  je zame nepogrešljiv  set, ki vsebuje ščetinast valjček, gobasto podlogo in šilo.
Šablono z izrezom položimo na penasto podlago in z ščetinastim valjčkom iz nje spravimo drobne izreze in tudi osnovni izrez, pri meni čipkast prtiček.
Po končanem valjčkanju v šabloni ostane res malo drobnih izrezov.
Tisti nekaj, ki vztrajajo pa potisnemo ven s šilom.

Takole izrezan motiv nato poljubno uporabimo na voščilnici.

Pri meni obvezno v kombinaciji z papirnatimi rožami.

Večino materiala za voščilnico najdete na poličkah Darilnice Klavdija.

Sizzix strojček Big shot

Plošča za natančno izrezovanje, Chrome Precision Base Plate for Intricate Thinlits Dies

set za čiščenje šablon

LemonCraft potiskan papir

Papir z teksturo

Bel 300 g papir

DL osnova za voščilnico

Lepina pištola

Papirnate rože

3D lepilni trak

Tekoče Nuvo perle

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti