AKTUALNO
Moj račun

Ranger - vintage voščilnica - Goga

   V mesecu Oktobru se bomo z Andrejo in Romano pod okriljem darilnice Klavdija poigrale z izdelki Ranger. Kaj vse ponujajo in še veliko uporabnih in poučnih podatkov nam je izbrskala in povedala Romana, če vas zanima pokukajte na njen blog.

Prejšnjič sem posegla po izdelkih Wendy Vecchi ta teden pa zatekam pod okrilje Tima Holtza, mojstra vintage tehnike ustvarjanja.

Če rečemo Tim Holtz nam najprej na misel pridejo Distress blazinice, nepogrešljive so namreč pri našem ustvarjanju.

Z njimi sem barvala ozadje. Najprej sem seveda na akvarelni papir odtisnila štampiljko potonike z napisom.

Cvet sem ročno izrezala iz papirja in ga pobarvala z mojimi novimi akvarelnimi barvicami Distress. Srčno upam, da jih kmalu dobimo tudi na naše poličke.

Štampiljko sem še enkrat odtisnila na tag izrezan z Sizzix šablonami.Tag sem nato pobarvala z pomočjo treh Distress  Okside blazinic in eno navadno.

Uporabila sem barve Vintage photo, Rustic wilderness, Aged mahogany in Walnut stain.

Pod tag sem nato dala kos gaze, ki sem jo pobarvala z Distress oxide blazinico Aged mahogany.  Odtisnila sem jo na akrilni blok pošpricala z vodo, da je bila precej tekoča, nato pa z gazo obrisala barvo z bloka in jo še malo povaljala med prsti, da se je barva razporedila po tekstilnih vlaknih.Samo na vogalih sem nato pobarvno gazico pritrdila z vročim voskom.

Tudi ozadje sem pobarvala z pomočjo Distress blazinic. Teksturno 3D srajčko sem izdatno pomazala z rjavo blazinico. Na to nato dla list akvarelnega papirja in vse skupaj spustila čez Sizzix strojček.

Tako Dobljen reliefni papir sem le še z čopiči za nanašanje make upa pobarvala bava pa je že bila na papirju.

Seveda sem z pomočjo olfa noža nacefrala še robove taga in papirja z reliefom lesa in vse skupaj še malo pobarvala z pomočjo aplikatorja za nanos barve.

Na tag sem zavezala pentljo iz satenastega traka, ki sem ga pobarvala po istem postopku kakor gazo.

Ostalo je le še, da sestavim in zlepim voščilnico.

Material za voščilnico najdete na poličkah Darilnice Klavdija.

Distress oxide in navadne blazinice
Arcival ink črno balzinico
Ranger Mister za vodo
Aplikatorji za nanos barve
Pripomoček za natančno odtiskovanje
Sizzix 3d srajčka
Sizzix šablona taga
3D lepilni trak
Lepilo
Tekoče stone perle
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti