AKTUALNO
Moj račun

Ranger - teksturna pasta na novoletni voščilnici - Andreja

Na ozadje, ki sem ga izdelala z različnimi Ranger Distress barvnimi spreji in blazinicami sem dodala smrečico in napis in nastala je novoletna voščilnica.

Preko stencil šablone sem najprej nanesla Distress Glaze in tako zmanjšala prenos zelenih odtenkov v teksturno pasto.

Distress Grit-Paste je precej groba teksturna pasta – vsebuje drobne delce, ki spominjajo na mivko in pesek. Vseeno se odlično nanaša preko stencil šablon, posebnost je, da jo lahko obarvamo z različnimi pigmenti.

Na še mokro pasto sem potresla Ranger Clear Rock Candy prozorne bleščice.

Na ozadje sem nalepila nekaj drobnih zvezdic, poškropila Ranger Perfect Pearls prah razmešan v vodi in dodala Ranger Stickles Star Dust bleščice v lepilu.

material in pripomočki

This image has an empty alt attribute; its file name is logo-darilnica-klavdija-1.png

http://www.darilnica-klavdija.si
  • akvarelni papir in osnova za voščilnico
  • Distress ink rustic wilderness, twisted citron, black soot
  • perfect pearls, perfect pearl
  • Ranger Stickles Star Dust
  • Distress grit-paste
  • Ranger rock candy crystal clear glitter
  • Distress glaze
  • stencil THS071
  • lopatka
  • non stick podlaga za delo
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti