AKTUALNO
Moj račun

Ranger - mixed media voščilnica - Romana

Pri Darilnici Klavdija v mesecu Februarju predstavljamo znamko Ranger. Tokrat sem izdelala voščilnico oziroma tag na voščilnici.

Idejo za te čudovite tage sem dobila na blogu http://tatterednestdesigns.com/blog/

Najprej sem s Sizzixovo šablono izrezala tage, enega črnega in tri bele.

Vse štiri sem embosirala z embossing srajčko Typewritter.
Nato sem se lotila barvanja. Vsak tagec sem pobarvala z drugimi barvnimi odtenki.
Najprej sem vzela  Distress stain spraye v barvah jeseni. Bogato sem jih poškropila po tagcu in posušila s toplotno pištolo. Ko so bile barve suhe sem s prsti preko izbičenih površin nanesla Rangerjev vosek. Tudi tega sem posušila s toplotno pištolo, saj pride vosek tako do visokega sijaja.
Postopek sem ponovila še na ostalih treh tagcih, vsakič pa sem uporabila druge barve in druge voske.
Pri Rangerju so do sedaj izšli 4 voski vsak različne  barve in sijaja.
Za izdelavo voščilnice sem uporabila samo en tagec. V istih barvah sem nato pobarvala še osnovni kartonček, na katerega sem prilepila tagec. na sredino tagca sem prilepila malo sisala in čez še kačjega pastirja pobarvanega v istih odtenkih. Malo nad spodnjim robom sem prilepila še nazobčano ploščico na katero sem dodala napis. Skozi luknjico taga sem pretaknila še trak v ujemajočih barvah.
Material, ki sem ga uporabila najdete na poličkah Darilnice Klavdija.
https://www.darilnica-klavdija.si/
Lepo se imejte!
Romana
---------------------------------------------------
*ranger voski
* Sizzix embossing srajčka Typewriter
*Sizzix rezalna šablona Tagi
*Ranger distress stain sprays
*sisal
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti