AKTUALNO
Moj račun

Ranger - embosiran motiv - Romana

 Ranger je bil ustanovljen leta 1929 in je prvotno izdeloval ekskluzivno linijo komercialnih izdelkov za črnilo za ameriško bančno industrijo. Z nenehno osredotočenostjo na inovacije so uspešne linije, kot sta družina izdelkov Distress in pigmentni pudri Perfect Pearls, postale priljubljene po vsem svetu. Ranger je znan po tem, da prinaša kakovostna črnila, praške za embossing in inovativne obrtne izdelke na trg umetnosti in obrti po vsem svetu. Ranger je zelo ponosen, da so vsa črnila Ranger, praški za embosiranje, barve, mediji, dimenzionalne bleščice, lepila in čistila za štampiljke proizvedeni v ZDA. Ti izdelki so izdelani v obratu Ranger, ki se nahaja v Tinton Falls, New Jersey.

Za Ranger ustvarja tudi nam znani Tim Holtz.

Tokrat sem izdelala voščilnico, na kateri sem uporabila samo Rangerjeve izdelke, izjema je štampiljka ki je od Stamers Anonymus, ki jo je kreiral Tim Holtz.

Na akvarelni papir sem najprej odtisnila štampiljko, premazano z embossing blazinico. Uporabila sem Rangerjev bogati bakreni prahec.

Uporabila sem 300gr akvarelni papir, ker se manj naguba, ko se ga moči s spreji ali  z vodo.

Ozadje sem obarvala z Ranger sprayi. Kombinirala sem Distress mica in Perfect pearls mist.

Ker mi je že sama voščilnica bogata, nisem hotela dodati nič več razen tankega traku z napisom.
Tokrat je napis v angleškem jeziku.
Ves material, ki sem ga uporabila, sem nabrala na poličkah DARILNICE KLAVDIJA.
Lepo se imejte!
Romana
------------------------------------------------------------
*osnova za voščilnice
* akvarelni papir 300gr
* bakren embossing prah Ranger
*Štampiljka Stampers Anonymus
*Distress mica sprejčki
*Perfect pearl mist sprajčki
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti