AKTUALNO
Moj račun

Ranger - Rožnata voščilnica - alkoholni inki - Romana

Ta mesec predstavljamo pri DARILNICI KLAVDIJA znamko ustvarjalnih pripomočkov Ranger.

Ker pa je mesec Oktober, mesec boja proti raku dojk, sem se odločila, da izdelam nekaj na to temo.

Izdelala sem dve voščilnici, ki pa se v bistvu dopolnjujeta, oziroma je postopek izdelave tak, da nastaneta dva odtisa, pozitiv in  lahko bi rekla negativ.

Za izdelavo sem uporabila različne odtenke roza alkoholnih tušev oz. inkov .

Najprej sem Yupo papir obrezala na primerno velikost. Na aplikator iz filca sem nakapljala vse odtenke roza barve in poštampljala cel papirček.  Nato sem dodala še malo alkohola in z razpihovalcem barvo razpihala, da se je začela prelivati in je tako ustvarila marmornati videz.  Vsake toliko sem kapnila še malo barve, da sem dobila bolj žive odtenke. Prav na koncu sem dodala še par kapljic Alloy -a.

Alloy je črnilo iz zlitine, posebej oblikovano z edinstvenimi kovinskimi prahci, ki ustvarjajo intenzivne kovinske poudarke, če ga kombiniramo z alkoholnimi črnili in raztopino za mešanje alkohola na neporoznih površinah.

Sami tuši v kombinaciji z alkoholom se izredno hitro sušijo, zato sem vsake toliko dodala še alkohol, da so bili prelivi lepši. Jaz pa sem od hlapov postala kar dobre volje.
Nastal je čudovit marmorni vzorec in srebrni Alloy je naredil lep kontrast.
Na štampiljko sem dobro nanesla medij Alcohol lift ink in odtisnila na pobarvan papir. Dobro sem pogladila iz vseh strani in počakala nekaj minut da je medij začel delovati. Pri tem postopku medij sproži reakcijo, da se z odtisom štampiljka obarva z alkoholnimi inki.
Na papirju pa ostane odtis štampiljke , ki je površino razbarvala.
Obarvano štampiljko pa sem odtisnila na bel papir, gramature 250 gr. , ki je namenjen barvanju z alhoholnimi markerji.
Tako sem dobila dva kartončka iz katerih sem sestavila dve voščilnici.
Na vsako voščilnico sem prilepila banner z napisom najlepšega para.
Ves material, razen šablon Najlepšega para, najdete na poličkah DARILNICA KLAVDIJA.

Da bom pa še dobrodelna, voščilnici prijavljam na Izziv # 296 EUROPA DONNA, pri CRAFTALNICI.

Lepo se imejte!
Romana
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti