AKTUALNO
Moj račun

Prima Marketing - mixed media voščilnica

 Mix media je tehnika, ki me zelo privlači, a ker je izdelava voščilnic moja največja strast, sem obe tehniki združila.

Za osnovo sem vzela foto karton in ga izrezala na velikost voščilnice 15 X 15 cm.
Okrasne papirčke Prima Marketing sem najprej s šivalnim strojem obšivala. Na kartonček, ki pride na voščilnico, sem preko šablone Najlepšega para, nanesla ICING PASTE- Frosty Pearl.
Vzela sem majhen kos Fimo Light mase in ga v rokah fino pregnetla. Silikonski kalup, ki sem ga izbrala, sem do zadnjega napolnila z maso. Ob robovih sem z lopatko pobrala odvečno maso, vrhnji pa zgladila. Počakala sem par minut, potem pa maso previdno odstranila. Pazila sem da se mi masa ne strga in da se drobni detajli ne zabrišejo.
Odlitek sem pustila da se je sušil 24 ur. Nato sem ga narahlo pobrusila ob robovih.

Ko je bil odlitek popolnoma suh, sem ga pobarvala z Akrilno barvo in dodala še patino in malo zlatega vokska.

Končan odlitek sem dodala voščilnici kot osrednji del in ga okrasila z prima Marketing rožicami iz blaga in papirja. Dodala sem še listke in biserne perlice na iglah. Dodala sem okrasni kotnik in napis Vse najboljše.
Za izdelavo sem uporabila izdelke Prima Marketing, ki jih najdete v DARILNICI KLAVDIJA.
Pa lepo se imejte!
 Romana
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti