AKTUALNO
Moj račun

Prima Marketing - Mixed Media  tag

Mixed Media  tag

Že prejšnjič sem vam povedala, da mi je Vintage stil všeč in, da se rada zatečem k ustvarjanju v tej tehniki. Pri Klavdiji v mesecu Januarju ustvarjamo z Prima in Finanabar proizvodi in prav ti so idealni za to tehniko.

Tokrat sem posegla po dveh krasnih akrilnih barvah, ki se barvno spreminjata glede na svetlost ali temnost površine na kateri jih uporabljamo.

Izdelala sem Označevalec ali Tag v Mix Media tehniki.

Tag sem izrezala iz odpadnega valovitega kartona z Sizzix - ovo šablono.

Po rebrastem delu sem najprej z belim Gessom pobarvala površino, ker sem bila nestrpna sem ga osušila z grelno napravo. Nato sem izmenično nanesla še Opal magic Yelow blue in Aqua rose akrilno barvo.

 Iz paus papirja sem izrezala zvezdast prtiček. Šablona je tudi Prima marketing, a sem jo
            kupila že dolgo nazaj. Izrezala sem tudi različne liste, zastavice in metulja.
Na osušeno osnovo sem nato z pomočjo lepila pa tudi lepilne vroče pištole začela lepiti različne dodatke in različnih materialov, zato tudi ime Mixed Media.
Svilene rože Prima, so čudovite in zadosti velike, da zapolnijo velik del izdelka.
Školjke in sequini, chipboard izrez in trak tetra materiala pa dodajo bogatost.

Material za voščilnico sem našla na poličkah

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti