AKTUALNO
Moj račun

Prima Marketing - Mixed Media beležka

V mesecu Januarju pri Darilnici Klavdija,  predstavljamo proizvajalca  PRIMA MARKETING in FINNABAIR, ki imata krasne pripomočke za MIX MEDIO.

Ko sem se pridružila timu Darilnice Klavdija, sem prejela paket ustvarjalnih pripomočkov, v katerem je bila tudi kvadratna beležka. Pospravila sem jo in čakala na primerni trenutek, da jo bom uporabila. A glej ga zlomka, tako sem jo pospravila, da sem jo komaj našla.

Odločila sem se da jo malo polepšam.

Vzela sem kos grundiranega platna, ki sem ga imela na zalogi približno 5 let. Sem namreč hrčkar ustvarjalnih pripomočkov, in vse rabim.
Z obojestranskim lepilnim trakom sem polepila beležko in previdno zalepila platno po narobe. Grundirana stran je bila znotraj.
Nato sem v notranjost prilepila na vsako platnico še roza trak. Da sem pokrila vse notranje zavihke in trak, sem izrezala iz belega kartona kvadrat ustrezne velikosti.
S kostjo sem pogladila po celotni površini zunanjega dela beležke, da se je platno popolnoma poravnalo.
Na prvo stran, sem preko stencil šablone, nanesla  crackle teksturno pasto. Ker je pasta bela, sem ji dodala toliko metalic roza barve, da sem dobila želeno barvo.
Počakala sem, da se je popolnoma posušila in da so se pokazale razpoke.
Chipboard izrezek sem pobarvala z dvema odtenkoma rjave akrilne barve, od tega je ena z bleščicami.
Ko se je posušil, sem ga z SOFT MATTE GELOM prilepila na platnico.
Sledila je še okrasitev.  Ko sem brskala po svojih zalogah, sem našla tubo z rožicami in polperlice. Sploh nisem vedla da jih imam.
Rožice sem sestavila v več plasti in jih okrasila po svoje.
Vse skupaj sem sestavila v celoto. Dodala sem še napis in prozorne steklene kapljice, ki sem jih predhodno pobarvala po spodnji strani.
Material, ki sem ga uporabila, najdete v DARILNICI KLAVDIJA.
Zahvalila bi se tudi ANDREJI iz MAVRIČNIH IDEJ,  ki mi je prijazno pomagala z nasveti.
Še v petek 29. 01. 2021 imate pri DARILNICI KLAVDIJA popust na izdelke PRIMA MARKETING in FINNBAIR.
Lepo se imejte!
Romana
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti