AKTUALNO: V ponedeljek, 8. 3. 2021, ponovno odpiramo vrata naše trgovine na Ljubljanski cesti 72, v Domžalah!
Moj račun

Poletni spomini

Konec poletja se bliža in prihaja bolj umirjena jesen. Poletje je čas dopustov in raznih dogodivščin ,ki nam ostanejo v lepem spominu. Tokratna tema Design teama DARILNICE KLAVDIJA je POLETNI SPOMINI.
Za ta namen sem izdelala scrapbook stran, ki jo lahko vstavimo v album ali okvir, obesimo na steno ali postavimo na polico.

Za osnovo sem vzelo 30x30cm velik kos lepenke. Iz čisto navadnega kartona sem izrezala enako velik kvadrat, kateremu sem v zgornjem desnem kotu postrgala vrhnji sloj, da se je pokazala valovita sredica.

Osnovo iz lepenke sem prelepila z obojestranskim lepilnim trakom po vsej površini in nanjo prilepila karton. Valoviti rob kartona sem osenčila z Distress ink - vintage foto blazinico. Za vrhnjo, končno plast strani sem vzela papir iz kolekcije Lemoncraft. Na zgornji desni strani sem odtrgala kos papirja v dolžini 10 cm. Rob sem nacefrala s škarjami in ga osenčila Distressom -vintage foto.

Ker mi je vse skupaj delovalo pusto, sem preko stencila nanesla texturno pasto Opaque matte od Ranger-ja, na več mestih. Z raznimi štampiljkami sem po papirju še parkrat odtisnila.

Kot piko na i,sem poškropila še z Lindy's spraji. Na robove pa sem s prsti potapkala belo akrilno barvo. Vse skupaj sem pustila da se dobro posuši.

Med sušenjem sem si pripravila okraske ,ki jih bom uporabila. Ribiško mrežo in čipko sem osenčila z Distress vintage foto blazinico. Iz foama in natur papirja sem izdelala rožice, lesene okraske sem prebarvala z belim gesso medijem, školjke pa sem pustila take kot so.

Iz naravnega scrapbook papirja sem izrezala dve osnovi, na kateri sem prilepila okrasni kartonček in fotografijo. Osnovi sem predhodno nazobčala s škarjami in osenčila.

Najprej sem na pripravljeno osnovo nalepila ribiško mrežo in čipko. Tako sem določila ostalo postavitev.  Nekje na sredino čipke sem z obojestranskim 3-D lepilnim trakom prilepila okrasni kartonček in fotografijo. Nato sem nadaljeval s krašenjem. Vsi okraski so prilepljeni s silikonsko pištolo. Tako preprečim da bi okraski odpadali. Z AKRYLIC PAINT opal magic barvo sem še malo osenčila ves dekor.
 In še nekaj slikic od blizu.

Čisto na koncu sem ponovno poškropila z Lindy's pearl sprayem, da je vse bolj bleščeče in z Nuvo dropsi v beli, modri in bakreni barvi naredila še kapljice. Vse skupaj sem pustila da se je dobro posušilo. Prav na koncu pa sem robove dodatno osenčila z Distress ink- vintage foto blazinico.

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti