AKTUALNO
Moj račun

Pletni spomini

Poletje se končuje in škoda bi bilo, da bi spomini na počitnice zbledeli. Zato sem vam v inspiracijo izdelala mini album, v katerem je prostora za 5 najlepših fotografij z dopusta. Okrasila pa sem ga z dodatki živih pisanih barv.

Izdelava osnove takšnega albuma je zelo enostavna in hitra.

Za osnove sem potrebovala:
- 3 že odslužene in popraskane zgoščenke
- potiskan papir
- univerzalno lepilo Uhu
- kos svetlo modrega kartona
- Distress ink blazinico Vintage photo
Iz modrega kartona sem odrezala 2 kosa v velikosti 4 x 10 cm ter juva prepognila na polovico. Iz potiskanih papirjev sem si izbrala 6 listov, iz katerih sem s pomočjo šablone izrezala 6 krogov. Kroge bi lahko natančno izrezala tudi s škarjami, milimeter ali dva manjše kot je velika zgoščenka. Vse sem posenčila z Distress ink blazinico.
Nato sem oba modra trakova prilepila na zgoščenke tako, da sem pazila, da se zgoščenke lepo prekrivajo ena na drugo, ko jih zložim. Ker se to lepilo dlje suši, kot lepilo za papir, sem imela dovolj časa, da sem lepo poravnala kartona.
Vse skupaj sem pustila dlje časa, da se je posušilo.
Nato sem na zgoščenke z istim lepilom prilepila potiskane papirje - posenčene kroge. Tako je osnova bila končana.
Kaj vse sem potrebovala še za dekoracijo:
- Distress ink blazinice Squeezed lemonade, Peeled paint, Dried marigold, Salty ocean, Vintage photo, Barn door, Abandoned coral
- različne šablone
- leseno dekoracijo jadrnico
- vrv
- majhno stekleničko
- rožici iz foamirana
- tekoče lepilo
Iz belega kartona sem s pomočjo šablon izrezala otroške motive igre na pesku, ribice, morske zvezde ter morsko travo. Izrezke sem pobarvala z distressi. Iz bele foamiran pene sem izdelala dva preprosta cvetka ter ju pobarvala z Abandoned coral blazinico. Na sredi so rumeni pestiči. Jadrnico sem imela kar nekaj časa doma, in zdaj je prišel trenutek, ko mi je prišla prav. Tudi njo sem pobarvala in posenčila. V stekleničko sem vsula mivko s plaže. Na koncu sem še izdelala črke ter letnico ter vse skupaj prilepila na stranice albuma. Z vrvjo sem prepletla stekleničko ter z njo okrasila levi kartonček, kot je vidno na spodnji fotografiji.
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti