AKTUALNO
Moj račun

Papirnate rože -Vrtnice - Goga

Vrtnice iz papirja

 V Darilnici Klavdija je v mesecu marcu vse v cvetju. Odločile smo se namreč, da pomlad prikličemo tudi na naše izdelke. Lotila sem se izdelave vrtnic iz Akvarelnega papirja in z pomočjo Retro flower luknjača (štance).

Moji luknjači so precej stari, z takšnimi lahko izdelate vse mogoče oblike rožic. Prava mojstrica v izdelovanju je Archana Joshi, na svojem Youtube kanalu  nas poduči kako se zadeve lotiti.

Vse rožice sem izdelala sama z tremi različno velikimi luknjači.

Iz akvarelnega 200g papirja sem izrezala 4 cvetove, za vsako vrtnico.

Z obeh strani sem robove pobarvala z rumenima Distress oxide blazinicama in aplikatorjem za barvo. Tako pobarvane cvetove sem nato rahlo popršila z vodo, da se cvetni listki lažje oblikujejo.

Z bunkico za oblikovanje sem najprej podrgnila robove, cvet obrnila in oblikovala še notranji del, da se je list rahlo zaprl.

Umazano peno sem očistila, ko delaš sploh ne opaziš, kako popackana je.

V sredino cvetov sem naredila drobno luknjico. Jaz jo naredim z ostrimi škarjami, lahko pa bi uporabila tudi šilo ali res droben luknjač.

Nato sem iz alu folije izdelala kroglico, okrog nje bomo oblikovale cvet.

V kroglico sem naredila luknjo.

Vanjo pa z pomočjo vročega voska pričvrstila tanko cvetličarsko žico.

Sama za lepljenje na folijo uporabljam vroč vosek, če se bojite opeklin je prav tako dober Schoch gel lepilo. Le malo dlje je treba držati, da se zadeva zlepi.

Potem en za drugim na žičko nataknemo cvet in ga prilepimo na že izdelano vrtnico.

Papirnata vrtnica je tako izdelana. Jaz sem ji dodala še spodnji zeleni del.

Takole sem z Retro luknjačem dobila ožje cvetne listke. Na tak način se lahko lotimo tudi marjetice ali sončnice.

Skoraj ves material za voščilnico sem našla na poličkah Darilnice Klavdija.

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti