AKTUALNO: Na polički Čistimo najdeš izdelke do 60 % znižane. Izdelki grejo iz prodaje in kasneje pri nas ne bodo več na voljo!
Moj račun

Palček v praznični uri - Romana

 Zakorakali smo v praznični December, ki je letos z snegom radodaren. Tudi pri meni, v moji ustvarjalni sobi, je zapadel sneg in pobelil klasično budilko.

Ustvarjalka sem že dolgo. Kar pomnim sem nekaj ustvarjala in na koncu pristala pri izdelavi voščilnic.

Vedno bolj sem navdušena nad Tim Holtzom in njegovimi ustvarjalnimi pripomočki.

Za ta namen sem uporabila njegovo evergreen ohišje budilke. Imam jo že najmanj 5 let, pa sem kar nekako pozabila nanjo.

Imam jih celo več, enkrat jih bom že porabila.

Najprej sem celotno ohišje prebarvala z belim gesso. To sem ponovila še dvakrat, da se ni videlo nič srebrnega ohišja. Ko se je vse skupaj posušilo sem z lopatico  nanesla belo pasto, ki poustvari sneg. Tokrat nisem počakala, da se posuši in sem čez potresla še bele kosmiče - umetni sneg, da izgleda res kot da bi bila zasnežena. Nato sem pustila čez noč, da se je vse skupaj dobro posušilo.

Steklo na prednji strani sem odstranila.

Za okrasitev notranjosti sem uporabila papir iz kolekcije naše ustvarjalke Aleksandre Mihelič. Moram priznati ,da je kolekcija čudovita.

Nato sem se lotila zapolnjevanja notranjosti.   Čisto na zadnjo steno sem v krogu nalepila led lučke, čez pa sem nalepiča prozorno hologramsko folijo.Na dno sem zalepila bele perle, dodala palčka in malo smrekico. Za piko na i, sem na ohišje prilepila rdečo satenasto pentljo in dodala še dva kraguljčka.

Ves material, ki sem ga uporabila, najdete na poličkah DARILNICE KLAVDIJA.

Čez 14 dni pa se spet beremo. Do takrat pa bodite lepo.

Romana

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti