AKTUALNO: Koda 14PAP prinese 14 % popusta do 16. 4. 2024 na celoten nakup
Moj račun

Ozadje

Današnja objava bo kratka in zanimiva :). Pokazala vam bom, kako lahko iz ostankov papirjev ustvarite enostavno a lepo ozadje za svojo voščilnico. Objava je nastala v sodelovanju z Darilnico Klavdija, kjer boste našli ves potreben material za izdelavo.

 

Izdelala sem dve podobni  voščilnici. Na prvi sem ozadje izdelala s kvadrati, na drugi pa s pravokotniki. Uporabila sem prekrasen papir s teksturo blaga, osnovo za voščilnico ter dvostrano lepilno folijo. Pri zeleni voščilnici pa sem par kvadratkov izrezala še iz potiskanega papirja.

Iz dveh odtenkov zelenega papirja ter iz belega sem s pomočjo rezalne šablone odrezala kvadratke. Osnova za voščilnico je manjša kot folija (14x14cm), zato sem jo odrezala na enako velikost kot je osnova.

Previdno sem odlepila zgornjo plast, ter prilepila na osnovo. Nato sem odlepila še drugo zaščitno plast na foliji.

Kvadratke sem pričela lepiti na osnovo v spodnjem kotu.
Ko sem imela že nekaj površine pokrite, sem odrezala kvadratke tik ob robu. Te ostanke sem porabila na drugem koncu.
Tako je izgledalo, ko sem oblepila celotno površino.
Za okrasitev same voščilnice pa sem izdelala dva okvirja ter popestrila z rožico.
S pomočjo šablonic Najlepšega para sem iz manjšega okvirja izrezala napis ter ga pokrila s temnejšim zelenim papirjem. Izrezala sem dva napisa Vse, enega iz svetlo, enega pa iz temno zelenega papirja.
Na koncu sem na napisa nanesla bleščice z markerjem Spectrum noir. Končana voščilnica izgleda tako:
Za drugo voščilnico sem odrezala pravokotnike v treh barvah. V dveh odtenkih roza barve in v beli barvi.
Lepila sem jih na popolnoma enak način, kot pri zeleni voščilnici.
Voščilnico sem okrasila zelo preprosto. Iz belega papirja sem odrezala trakec, ter na vsaki strani z robnim luknjačem izrezala čipko. Na njo sem prilepila zelenje, metuljčka ter perlice.
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti