AKTUALNO
Moj račun

OKROGLA EASEL VOŠČILNICA - Goga

OKROGLA EASEL VOŠČILNICA

Okrogle voščilnice niso ravno na mojem seznamu izdelave. Tokrat pa sem se odločila, da se pridružim izzivu v Veseli hiški, ki jih v mesecu Juniju sponzorira Darilnica Klavdija.

O je njihova tema, torej karkoli na voščilnici, kar vas inspirira črka o.

Spet sem uporabila papirje LemonCraft. Čudovita serija Today, je že tako razrezana, da je ne morem več fotografirati za prikaz.

Najprej sem si izrezala kroge za osnovo in dekoriranje.

Nato sem izdelala okroglo škatlico za sprednjo stran voščilnice.

Potem še dekoracijo. Rože in listke sem senčila z Distress Oxide blazinacama.

 Dodala sem še nekaj zlatih perlic.

Večino materiala za izdelavo sem našla na policah

Šablone krogov Crealies
Papirji LemonCraft
Papir z teksturo
Lepilo, Sizzix strojček
Škarje Distress oxide blazinice
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti