AKTUALNO: Klavdija praznuje, praznuj ves juniji tudi ti z njo :) Koda: KLAVDIJA15 ti prinese 15 % popust na celotni nakup!
Moj račun

NUVO - tekoče perle in Sizzix večplastni cvetovi

NUVO tekoče perle in Sizzix 3d rože

Se spomnite šablone prekrasnih 3d lokvanjev. Sedaj sem našla še eno podobno Sizzix-ovo šablono cvetlic v plasteh.
 Plasti cvetov in listov sem izrezala iz akvarelnega belega papirja.
 Pobarvala pa sem jih z pomočjo Make Art blazinic in Archival ink blazinice in jih po robovih osenčila z Opal magic akrilno barvo.
Pri sestavljanju cvetov sem si pomagala z lepilomTacky glue.
Ozadje voščilnice je rahlo pobarvano z pomočjo stencil šablone in roza blazinice.
Z pomočjo Opal Magic akrilno barvo razredčeno z vodo sem po celi površini nakapljala drobne kapljice, ki se krasno svetijo, a se to na fotografiji žal ne vidi.
V Juniju z Andrejo preizkušava Nuvo izdelke. Za začetek sva izbrali  Nuvo tekoče perle, katere resnično obožujem in jih imam v svoji zbirki natančno 45 kosov, pa še bi se našel kakšen, ki ga nujno rabim.
Z tekočimi polperlami krasno dopolnimo svoje izdelke tako, da dodamo drobne ali pa malo večje kapljice, ki se kar hitro spremenijo v lepe polperlice.
Z njimi lahko tudi dodatno poudarimo nek del izreza, tako sem jaz z prozornimi poudarila pestič cvetlic na voščilnici. Razredčene z vodo lahko tudi ustvarijo dodaten svetleč lesk na različnih detajlih.
Nuvo polperlice so zame zakon.
Vse proizvode razen Tininega napisa čestitke dobite pri Klavdiji.
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti