AKTUALNO
Moj račun

Naj se blešči

Ustvarjalna ekipa Darilnice Klavdija tokrat ustvarja že 20. in zadnjič v letu 2018. Tema na katero ustvarjamo se imenuje Naj se blešči.  Naredimo si zaključek leta bleščeč in prav tak naj bo tudi začetek novega leta, ki prihaja.

Zeloooo dolgo sem razmišljala, kaj bi ustvarila za zadnjo idejo in na koncu sem se odločila, da izdelam voščilnico v stilu, ki mi je zelo všeč. Pa če sem že skozi celo leto uporabljala Lemoncraft papirje, pa sem jih še tokrat :).

Kaj vse sem uporabila pri tej voščilnici:
- rjav karton za osnovo
- perl zlat karton
- potiskane papirje Lemoncraft iz kolekcije Sweet secrets
- bel pom pom trak
- angelčka iz umetne mase
- cimetovo palčko
- zvezdasti janež
- lepenko
- tekoče lepilo
- izrezke iz lepenke- snežinke in zvezdice
- bel gesso
- zlate bleščice
- zlate Nuvo konfete
- sisal v naravni barvi
- kos vrvice
- Versamark blazinico
- zlat embossing prah
- Wow prah White puff
- Distress blazinico Vintage photo
- izrezke iz belega kartona (vejice, čipka)
- bel foamiran
- pestiče
- pištolo za vroče lepljenje

Najprej sem iz rjavega kartona pripravila osnovo. Karton sem odrezala na velikost 20 cm x 20 cm in ga prepognila na pol. Zlat perlast karton sem odrezala nekaj milimetrov manjšega kot je osnova. Potiskan papir pa še nekaj milimetrov manjšega kot je perlast karton. Odrezala sem še dva papirja, katera sem prilepila za ozadje pod vso dekoracijo. Ta dva papirja sem s škarjami narahlo potegnila po robovih, da je nastal videz scefranosti.

Perlast papir in potiskan papir sem prilepila na osnovo. Pod trakova iz potiskanega papirja pa sem prilepila lepenko, namesto 3d pence. Papirnato čipko sem z rjavo blazinico posenčila po robovih ter jo prerezala na pol.
Na robove lepenke sem nanesla pom pom trak. Na večjega daljši trak, in na krajšega krajši trak.
Nato sem prilepila na osnovo voščilnice čipko, čez pa trakova, kot je vidno na fotografiji. Pripravila sem si še vse za nadaljnjo dekoracijo. Cimet, janež, angelčka, vrvico in laske sisala. Rožici sem izdelala iz belega foamirana s pomočjo Lady E šablon (Poinsettia).
Pripravila sem si še nekaj izrezkov iz lepenke. 5 zvezdic sem embosirala z zlatim prahcem. Dve snežinki pa z belim Wow White puff prahcem.
Lepljenje sem nadaljevala tako, da sem kot naslednje prilepila dve krajši cimetovi palčki, zvezdici janeža vmes pa laske iz sisala. Nato izrezke vejic, angelčka in rožici. Pod rožici sem prilepila vrvico. Čisto na koncu pa še snežinke ter zlate zvezdice.
Po cimetu in janežu sem s čopičem nanesla beli gesso in tako ustvarila videz snega. Po rožicah in pod dekoracijo sem s čopičem nanesla tekoče lepilo, čez pa posula zlate bleščice ter zlate Nuvo konfete.
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti