AKTUALNO: Klavdija praznuje, praznuj ves juniji tudi ti z njo :) Koda: KLAVDIJA15 ti prinese 15 % popust na celotni nakup!
Moj račun

Moška voščilnica z globusom - Andreja

Set štampiljk Tim Holtz Stampers Anonymous Curiosity Shop se mi zdi res vsestransko uporaben saj vljkučuje velike številke, moške elemente in nekaj misli. V kombinaciji z rezalnimi šablonami World Travel Thinlits Dies je nastala moška voščilnica.

This image has an empty alt attribute; its file name is DK-Tim-Holtz-Stampers-Anonymous-Cling-Rubber-Stamps-Curiosity-Shop-cms482-1-1.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is MOŠKA-VOŠČILNICA-Z-GLOBUSOM-.jpeg

Na akvarelni papir sem odtisnila motiv roke z Distress oxide rjavo blazinoco in počakla, da se je odtis dobro posušil. Nato sem vse bogato poškropila z vodo in pustila, da se je papir ponovno dobro posušil.

This image has an empty alt attribute; its file name is Tim-Holtz-Stampers-Anonymous-Cling-Rubber-Stamps-Curiosity-Shop-cms482-1-1.jpeg

Na enak način sem z motivom številk in modro blazinico izdelala drugo ozadje. Na tak način lahko zelo enostavno sami izdelamo papir s poljubnim. vzorcem.

This image has an empty alt attribute; its file name is DISTRESS-OXIDE-INK.jpeg

Mrežo za globus sem premazala s tekočim voskom, sijaj voska se na fotografiji žal ne vidi.

This image has an empty alt attribute; its file name is DFDISTRESS-FOUNDRY-VAX-STATUE.jpeg

Plasti sem podložila z lepenko in vse zlimala s tekočim lepilom.

This image has an empty alt attribute; its file name is Tim-Holtz-Sizzix-Vault-World-Travel-Thinlits-Dies-666606-.jpeg

S številkami sem okrasila tudi kuverto.

This image has an empty alt attribute; its file name is GLOBUS-NA-MOŠKI-VOŠČILNICI-World-Travel-666606-.jpeg

Material in pripomočki:

Material in pripomočke najdete v

https://www.darilnica-klavdija.si/
  • akvarelni papir
  • Distress barvne blazinice
  • kraft osnova s kuverto
  • pripomoček za odtise, tonic studios
  • šablona, Tim Holtz Sizzix Vault World Travel Thinlits Dies 666606
  • štampiljka
  • Tim Holtz Stampers Anonymous Cling Rubber Stamps Curiosity Shop cms482
  • lepilo, škarje
  • 3d lepilni trak
  • ranger distress foundry wax

 

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti