AKTUALNO
Moj račun

Mixed media platno - Ksenija

Vesela sem, da TI lahko predstavim v sodelovanju z Darilnico Klavdijo, nekaj n o v e g a. Tehnika po kateri želim vedno več ustvarjati in posledično mogoče tudi tebe navdušim.
Aja pa še to, objav v sodelovanju z Darilnico Klavdijo bo kar nekaj. #imsoexcited
 
Navdušena sem nad tehnikami "mixed medie", ta tehnika mi je še posebej všeč, ker je dovoljeno prav vseee, kombiniranje različnih tehnik, uporaba različnih materialov in načinov za oblikovanje unikatnega izdelka.
Najprej sem prozorno teksturno pasto s katero dosegamo različne 3D učinke na rahlo zmešala z belim gessom, da je ta prišla bolj do izraza, ko se je vse skupaj dobro posušilo, sem nanesla akrilne barve ~ prelivajoča se barva, na vodni osnovi, po sušenju je barva permanentna, trajna.
 
Po nanosu akrilnih barv sem se še dodatno poigrala in obogatila ozadje platna, vem zgleda veliko dela ampak je vredno, saj na koncu vedno nastane čudovita umetnina, ki združi vse komponente v eno lepo celoto.
Gesso in akrilne barve sem uporabila tudi pri obarvanju različnih kosih lesa in kovine, tako sem dobila poseben in unikaten učinek, kjer je za na piko na i dodal še vosek.

VIDEO TUTORIAL

Za lažjo predstavo pa še celoten video tutorial  ~ ugotovila sem, da uživam v celotnem procesu ustvarjanja od samega nastanka izdelka do snemanje kratkih in daljših videov in montaže le teh. #razennalaganjavideov #adijoživci Upam, da TI bo video všeč, da sem te navdihnila, in da si sama dobila kakšno novo idejo?!
 
In, če se boš lotila podobnega projekta za lažje ustvarjanje večino uporabljenega materiala sem uporabila iz trgovinice Darilnice Klavdije ~ a že veš, da imajo n o v o čudovito stran?
#pokukaj #obljubimdatinebožal #bogataizbira #vsezausvarjalnostnaenemmestu
 
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti