AKTUALNO: Koda 14PAP prinese 14 % popusta do 16. 4. 2024 na celoten nakup
Moj račun

SIZZIX - Mali velikan - Sizzix Sidekick

Skoraj vse ustvarjalke imamo v lasti rezalno napravo z katero režemo različne oblike in elemente. V moji delavnici je to Sizzixova rezalna naprava.
Ker ustvarjam že vrsto let se je tudi strojčkov nabralo malo več in ne boste verjele čisto vse potrebujem.
V mesecu juliju bova z Andrejo poskušali prikazati nekaj Sizzixovih proizvodov.
Odločila sem se, da za začetek prikažem vsestranskost  Sizzix-ovega malega rezalnega strojčka Sidekick. Velikokrat me dekleta vprašajo, zakaj bi sploh poleg A5 ali A 4 dimenzije strojčka moral imeti še tega minija??
Preprosto, ker ga imaš lahko poleg sebe na ustvarjalni mizi in prav na hitro lahko izrežeš droben detajl, napis, dodatek za voščilnico.
Kakor vidite so moje izrezovalne plošče na malčku precej porezane, to priča o pogostosti uporabe. Pri mojem ustvarjanju je postal nepogrešljiv.
V kompletu s strojčkom dobite tudi izrezovalne šablone in male embosirne mape.
Za svoje mini ustvarjanje pa imajo v Sizzixu tudi cel kup ustrezajočih kompletov za Sidekick. Dodatne rezalne plošče so na voljo v različnih barvah.
Na hitro lahko z njim sestavite tudi popolnoma samostojen mali izdelek, ki velikokrat v hitrem tempu življenje pride zelo prav.
Voščilnico sem sestavila izključno z začetnim kompletom malega velikana.
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti