AKTUALNO:  Od 29. 4. do 5. 5. 2024 se paketi ne bodo pakirali. Na pot bodo odšli v ponedeljek, 6. 5. 2024. Hvala, ker razumeš ❤️
Moj račun

Lindy's Gang spreji - mixed media tag

V mesecu JUNIJU pri DARILNICI KLAVDIJA predstavljamo izdelke, ki jih ljubitelji Mix medie zelo dobro poznamo - Lindy 'Stamp gang. Med njihovimi izdelki so najbolj poznani barvni sprejčki, katerih izbor je res širok. Imajo pa še čarobne prahce, ki se jih meša z vodo in krasne emboss prahce.

Sama sem se tokrat odločila, da naredim tagec in tako uporabim njihove sprejčke.

Za osnovo sem vzela akvarelni papir in s šablono izrezala tagec.
Nanj sem preko stencil šablone nanesla strukturno pasto.
Da se je prej posušila, sem si pomagala z grelno pištolo.
Z močnim lepilom sem na tagec prilepila MDF izrezek.
Vse skupaj sem prebarvala s črnim gess-om in si pomagala z grelno pištolo.
Nato sem pričela s zabavnim delom -špricanjem. Za glavno barvo sem izbrala zlato in dodala še tri dodatne barve.
Vmes pa sem dodala še malo zlate, da je bolj prišlo do kontrasta.

Iz črnega akvrelnega papirja sem izrezala zelenje in ga posprejala samo s zlato barvo, da pa je bolj prišlo do izraza, sem ob robovih osenčila še s zlatim voskom.

Vzela sem en velik cvet magnolije in ga prebarvala v zlato barvo in ga še dodatno poudarila z oranžno.

Isti postopek sem ponovila z sisalom. Vse skupaj sem na tagec lepila s lepilno pištolo. Dodala sem še črno pentljico, ki sem jo narahlo podrgnila s zlatim voskom.
Da so luknjice ob robu tagca prišle bolj do izraza, sem robove in relief na tagu osenčila še s zlatim voskom. Dodala sem še nekaj zlatih in črnih polperlic. Ker je barva cveta močna in žareča, se za druge dodatke nisem odločila.
Ves material, ki sem ga uporabila, najdete na poličkah DARILNICE KLAVDIJA.
Lepo se imejte!
Romana
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti