AKTUALNO
Moj račun

Lindy's Gang - Magicals pigmentni prahci - Goga

 Zelo dolgo sva se z štampiljko sekulente spogledovali. Potem pa sem dobila idejo, da bi bila ravno pravšnja za ustvarjanje z Lindy's prahci in končno je prišla v mojo ustvarjalnico.

Prejšnji teden sem uporabljala sprejčke tokrat pa sem  izbrala dva različna zelena in vijolični Lindy's pigmentni prah.

Najprej sem akvarelni papir Florence  poščetkala z aplikatorjem in pudrom ki je v njem. Z njim dosežemo, da se embosirni prah res prime le na odtisu. Z blazinico za embosiranje in rose gold embosing prahom ter grelno pištolo sem nato odtisnila in embosirala štampiljko.
Pomagala sem si z pripomočkom za odtiskovanje, saj tako velike štampiljke težko odtisnemo naenkrat. Z napravo pa lahko odtiskovanje ponavljamo dokler z rezultatom nismo zadovoljne brez strahu, da se nam bo odtis premaknil in zato sfižil.
Z mehkim čopičem se nato odstranila še kakšen pobegli prahec, ampak res jih ni bilo veliko.

Embosiran motiv sem nato obilno pošpricala z vodo. Po vsem skupaj pa potem z pomočjo čopiča nanesla Lindy's prahce ki so v nizkih škatlicah. Visoke škatlice pa imajo že narejene pokrovčke tako, da lahko prahce prav lepo posujemo po željeni površini kakor poper ali sol iz solnice.

Ustvarjanje z prahci je pravo presenečenje, sam nimamo popolne kontrole nad tem kako bo izdelek na koncu izpadel.

Motiv sem na koncu obrezala na željeno velikost osnove za voščilnice . Podložila sem še črn karton za kontrast.

Dodala sem le še napis iz seta Altenew in tekoče nuvo polperle.

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti