AKTUALNO: 15 % popusta na poličo JESEN - koda: JESEN15. Velja do petka, 29. 9. 2023!
Moj račun

LemonCraft - poročna voščilnica - Goga

To pomlad si bomo pa malo odahnile, vse poroke so namreč, do nadaljnega odpovedane. In zato se letos lahko vsaj za nekaj časa odpovemo poročnim voščilnica.
 No, da pa ne bi čisto pozabile, kako se stvari služi, sem jo za Darilnico izdelala iz LemonCraft-ovih papirjev.
Marelična in mentol zelena nista moja najljubša barvna kombinacija, a sem se odločila, da tudi sebi pripravim izziv.
Za voščilnico sem uporabila tri različne pole LemonCraft papirja Love of my life.
Najprej sem hotela izdelati vse rožice iz foamirane pene, a na žalost doma nisem imela primernih barv. Zato sem na koncu dodala papirnate vrtnice v marelični barvi in male srčaste cvetove, da sem lepo zaokrožila celoto.
Iz pole papirja sem izrezala tudi metulje, da sem še dodatno popestrila  sprednji del.
Ker je na sprednji strani bolj malo poročnih elementov, sem zadevo popravila v notranjosti voščilnice.
Brez Nuvo tekočih perl res ne gre, pri meni so obvezen dodatek.
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti