AKTUALNO: Ustvarjajte z nami!
Moj račun

LemonCraft - drugačen prepogib

Cel kup LemonCraft-ovih papirjev imam na zalogi in za tole nalogo sem se odločila da uporabim rdeče papirje iz bloka Happy annivarsary. V teh blokih so vedno tudi listi z cvetjem, metulji in drugimi dodatki, ki so barvno usklajeni in jih le izrežemo in uporabimo za okrasitev.
Namen je bil izdelati voščilnico z nenavadnim pregibom in priznam, da sem se odločala med več različnimi varijantami. Zmagala je na koncu prav ta, ki je atraktivna a v stvari precej enostavna za izdelavo.
Idejo sem našla na Pinterestu, in tam sem potem poiskala tudi navodila za izdelavo.
 Za osnovo sem uporabila 250gramski bel karton in različne liste potiskanega pairja iz omenjenega bloka.
Za okrasitev sem uporabila cvetlice in metulje tudi  iz bloka, iz zelenega kartona sem le še izrezala dodatne liste ub nekaj vejic iz eko kartona
Z malimi škarjicami, ki jih vidite na fotografiji izrezujem motive za okraševanje.
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti