AKTUALNO
Moj račun

LemonCraft - body za dojenčka - Goga

Body za novorojenčka

 V Juniju  bomo v Darilnici Klavdija z Andrejo in Romano spet posegle po papirjih LemonCraft.Naj vam priznam, da so to zame najljubši papirji za ustvarjanje večplastnih voščilnic. Ne dolgo nazaj so plasirali v prodajo dva nova seta papirjev in z njimi se bom ta mesec poigrala.

Za osnovo voščilnice sem vzela šablono bodija Najlepšega para. Iz vzorčastega lista iz bloka LemonCraft Waiting for you sem z šablono izrezala body, na bel 300 gramski papir pa2x obrisala šablono  in jo z škarjami izrezala.. Tako sem dobila malenkost večjo osnovo na katero sem dala vzorčast list.

Različnim izrezom iz bloka za izrezovanje sem dodala še nekaj papirnatih rožic, vrvico iz jute in napis z imenom.

Tudi za body sem izdelala ustrezno veliko škatlo.

 Material za voščilnico najdete na poličkah Darilnice Klavdija.

Papir LemonCraft

papirnate rože

bel 300gr. papir

Vrvica iz konoplje

Škarje

Lepilo lepilna pištola in vroč vosek

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti