AKTUALNO: Na polički Čistimo najdeš izdelke do 60 % znižane. Izdelki grejo iz prodaje in kasneje pri nas ne bodo več na voljo!
Moj račun

Lavinia Stamp - Štampiljke po moje - Goga

Štampiljke Lavinia so tako značilne in tudi voščilnice narejene z njimi so tipične in prav posebne. Odločila pa sem se, da jih poskusim uporabiti malo drugače. Sama sem ljubiteljica izdelave voščilnic v večih plasteh, kar pa za uporabo teh štampiljk ni ravno tipično.

Štampiljko vile sem odtisnila na Tinin kreativni oval, srednji izrezan oval sem pobarvala z pomočjo blazinic Make art in čopiča za nanašanje pudra.
Z pomočjo 3d blazinic sem nato zunanji oval nalepila na osnovo, katero sem embosirala z pomočjo embosirne srajčke.
Tako pripravljeno osnovo sem še okrasila z doma izdelanimi Heartfelt klasičnimi vrtnicami, listki in črnimi gobicami, ki so prav tako iz seta Lavinia štampiljk.
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti