AKTUALNO
Moj račun

Laserowe Lowe - Sveti zakrament

V mesecu Maju se bomo v Darilnici Klavdija posvetile izdelkom LaseroweLowe. V njihovem ponudbi je ogromno število laserskih izrezov iz lepenke za vse mogoče priložnosti. Poleg pa dobite tudi krasne potiskane papirje in tako je lahko vaš izdelek hitro narejen.

Čas Svetih zakramentov je, zato sem si v Darilnici izbrala prelepe papirje iz njihove ponudbe in se lotila izdelave dveh voščilnic za Prvo sveto obhajilo.

Ena oblike DL je šla od doma še preden sem jo imela čas fotografirati, zato boste na fotografijah videle več pripravljenega materiala.


Uporabila sem osnovo 6 x  6  v beli barvi, dva različna papirja iz serije Holy & White i
ste serije z motivi za izrezovanje in list papirja.

Pripravila sem si še bele papirnate cvetove, nekaj Izrezov listkov iz papirja in klasja iz bleščeče zlate folije.


Folijo sem nalepila na obojestranski lepilni papir. Na takšen način namreč poskrbim, da mi izpod majhnih in tankih izrezov ne pokuka lepilo.


Na robove papirja sem še z zlato Delicata blazinica in res staro štampiljko odtisnila droben vzorec vijugic, za dodaten slavnostni izgled.


Nekaj Nuvo tekočih polperl z zlatimi bleščicami in voščilnici sta končani.

Skoraj ves material za vrečko sem našla na poličkah

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti