AKTUALNO: Hvala za vaš obisk :) Naročilo lahko tudi osebno prevzamete v naši poslovalnici na Ljubljnski cesti 72 v Domžalah!
Moj račun

Jesenski venček

Spet sem na vrsti jaz, da z vami delim svojo inspiracijo. Tokrat ustvarjamo na temo Buča. Ob tej besedi pomislim na jesen, na njene lepe barve in na naravo. In odločitev je padla, izdelala bom nekaj dekorativnega. Venček, katerega lahko obesim na vrata ali pa na sredino postavim svečko.

Objava je nastala v sodelovanju z Darilnico Klavdija <3.

Čeprav je bil venček zelo enostaven za izdelavo, pa sem vložila vanj kar nekaj časa, saj do zadnjega nisem vedela, kako bom izdelala rožice in kako bom vse skupaj povezala v celoto. Željo sem imela tudi, da bom nanj prilepila majhne storže, pa mi sploh ni bil všeč njihov izgled na venčku.
Material, ki sem ga uporabila pri izdelavi:
- za osnovo venčka sem uporabila vejo (našla v naravi)
- krep papir (zelen, rdeč, oranžen)
- prašnike
- mrežast trak
- izrezke iz rjavega kartona, ter belega (z distressi sem jih pobarvala na zeleno)
- pištolo za vroče lepljenje
Vejo sem spletla v venček in nanj prilepila kos traku. Na trak sem lažje prilepila dekoracijo, kot pa če bi lepila kar na venček.
Iz krep papirja sem izrezala listke ter jih prilepila tik pod prašnik. Najprej sem prilepila eno plast, nato pa nadaljevala v krogu, dokler se mi ni zdelo, da je cvet dovolj bogat. Na vsakega sem prilepila še zelene listke. Na enak način sem izdelala vse tri cvetove.
Nato sem pričela z lepljenjem na venček. Najprej sem prilepila vse tri rožice, nato pa še dodajala listke, rjave in zelene.
Upam, da vam je moj venček všeč in da boste poskusili izdelati svojega. Saj ni potreben, da je bogato okrašen, pomembno je, da je vaš in da je narejen s srcem.
Želim vam lepe jesenske trenutke, predvsem pa ustvarjalne.
Jasmina
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti