AKTUALNO
Moj račun

Izrezki iz lepenke - chipboard - po morsko - Andreja

Izrezki iz lepenke (Crafty Moly, Scrapiniec in Laserowe LOVE) so odlična popestritev za različne projekte. Tokrat sem jih uporabila na enostavnih morskih voščilnicah.

Materal sem omejila na akvarelni papir, Distress voščenke in izreze iz lepenke - morski motivi.

Posebnost Distress voščenk je, da so trajne, ko se posušijo. Torej: ko je barva suha, ne reagira več z vodo. Najprej sem narisala pesek - obalo.

Dodala sem morje.

In nato še nebo. Za oblake sem pustila kar lise nepobarvanega papirja. Papir se je med sušenjem malo zvil, kar mene ne moti, saj ga kasneje na podlaho prilepim z močnim tekočim lepilom, Tacky Glue.

Nato sem nalimala izreze in okoli njih nanesla otroški plastelin - Foam Clay, ki ima pikice in se na zraku lepo posuši. Plastelin je lepljiv, vendar ...

... na nekaterih delih se ni ravno prilimal, to sem rešila s kapljico tekočega lepila.

Izreze sem prav tako pobarvala z voščenkami. Za sijaj sem uporabila Nuvo Embelishnemt mousse, ki sem ji razredčila z vodo in nanesla na pesek, izreze in morje.

Nuvo nanos se ob različni svetlobi različno svetlika.

Za drugo voščilnico pa sem Foam Clay nanesla na neobarvan papir in tokrat se je odlično prilimal. Sušenje sem pospešila z grelno napravo.

Nato sem po enakem postopku kot prej pobaravala morje, pesek in izreze.

Tudi tu sem uporabila Nuvo Mousse za sijaj.

Material in pripomočki:

This image has an empty alt attribute; its file name is logo-darilnica-klavdija-1.png
http://www.darilnica-klavdija.si

  • akvarelni papir
  • Distress Crayons - voščenke
  • čopič
  • Nuvo Mousse
  • Foam Clay
  • lepilo, Tacky glue
  • Izrezki iz lepenke (Crafty Moly, Scrapiniec in Laserowe LOVE)
  • magnetne podlaga za delo

Vabim vas k Gogi in Romani, ki bosta v tem mesecu prav tako ustvarjali z LemonCraft papirji.

Več ustvarjalnih vsebin najdete v Ustvarjalna Akademija Darilnica Klavdija.

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti