AKTUALNO:  Vse do nedelje, 26. 5. 2024, izkoristite popust s kodo PRAZNUJEM15 za 15 % popust na VSE
Moj račun

Honney Bee - Goga - Voščilnica z mrežo in cvetom

Preprosta z mrežo in cvetom

V mesecu novembru vam bova z Andrejo predstavili izdelke Honey Bee. Njihov asortiman zajema čudovite rezalne šablone in štampiljke.

Za prvo nalogo sem si izbrala rezalno šablono ameriškega slamnika. Čas prehladov kar kliče po njem.

Cvet slamnika sem izrezala iz belega akvarelnega papirja in ga po plasteh obarvala z Distress oxide in ink blazinicami.

Cvetne plasti sem zlepila skupaj, nato pa z super sizzixom pripomočkom(kostjo z zarezo) konice cvetnih listkov še rahlo privihala navzgor.
Nato sem se lotila osnove.
Iz belega 300 g papirja sem izrezala mrežo in nato še eno iz Kappa plošče, da sem dobila 3D učinek mreže.
Izrezane notranje dele mreže sem nato zalepila v notranjost izreza.
Ker je mreža v velikosti 14 cm x 11cm sem za voščilnico iz 3oog belega papirja izdelala še ustrezno osnovo za voščilnico.

Skoraj ves material za voščilnico sem našla na poličkah Darilnice Klavdija

 

Šablona Honey Bee

300 g bel karton

Distress Oxide

Distress ink

Lepilo

Sizzix strojček

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti