AKTUALNO: S kodo: UA2024 - 50 % popusta na vse ustvarjalne delavnice, do 29. 2. 2024!
Moj račun

Honey Bee - Svetle božične zvezde - Goga

 SVETLEČE BOŽIČNE ZVEZDE

V mesecu novembru vam bova z Andrejo predstavili izdelke Honey Bee. Njihov asortima zajema čudovite rezalne šablone in štampiljke. Za drugo  nalogo sem si izbrala rezalno šablono swirling leaves, ki v papir izreže prelep odtis listkov in papir uporabila za  ozadje prazničnim božičnim zvezdam.

  Papir z listki sem podložila z rdečim kartonom za malo kontrasta, čeprav so zadnje čase v modi bolj čiste linije.

Krasni liski so lahko podlaga za vse letne čase.

Okrasno okno sem izrezala 3x in vse tri zalepila skupaj, da sem dobila 3d okrasno okno za voščilnico.

 Pripravila sem še napis izdelan iz foto papirja invroče folije.

Božične zvezde so izdelane iz akvarelnega papirja in barvane z oljnimi pasteli. Posula sem jih z steklenimi koščki za leden videz.

ZANIMIVOST: sama za ustvarjanje z vročo folijo (hot Foil) najraje uporabljam papir za fotografije ali res zelo gladek papir, ker se odtis tako lepše oprime papirja.

Iz zelenega kartona sem izrezala še listke bodike in smrekove vejice, dodatno sem jih obarvla z distress Oxide blazinico in čopičem.

Skoraj ves material za voščilnico sem našla na poličkah Darilnice Klavdija

Šablona Honey Bee

300 g bel karton

Distress Oxide

Akvarelni papir

barvni karton

folija za Hot foil ustvarjanje

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti