AKTUALNO: Na polički Čistimo najdeš izdelke do 60 % znižane. Izdelki grejo iz prodaje in kasneje pri nas ne bodo več na voljo!
Moj račun

Hobby - Šopek iz krep papirja - Goga

V aprilu se bomo v Darilnici Klavdija z Andrejo in Romano lotile različnih projektov na temo Velike noči in pomladi. Velika noč je za nami in ta teden sem za vas pripravila šopek iz krep papirja.

Izdelava cvetja iz krepa papirja je prava umetnost, verjamem, da je med nami cel kup mojstric.

V darilnici sem našla prekrasen komplet pastelnih krep papirjev, zraven pa je priloženo še navodilo in vzorec kako se izdelave lotiti.
Da bom imela šablono cveta dalj časa, sem si jo prerisala na trši papir.
Na pasove krep papirja sem nato položila to šablono in izrezala vse dele.

Lepila sem z vročim voskom, previdno, da se ne opečete!

 Material za rožice sem našla na poličkah Darilnice Klavdija.

Krep papir set: https://www.darilnica-klavdija.si/crepe-paper-mix-colors-7960
Cvetličarska žica: https://www.darilnica-klavdija.si/florist-vire
Škarje:https://www.darilnica-klavdija.si/scissors-micro-serrated-multi-cutter
Lepilne palčke in pištola: https://www.darilnica-klavdija.si/orodja-pripomocki-naprave/lepila/lepilne-palcke-in-pistole

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti