AKTUALNO: Koda: 25ZATE za 25 % popust na vse izdelke. Koda velja do nedelje, 10. 12. 2023.
Moj račun

Hobby - Namizna dekoracija - Romana

V mesecu Aprilu pri DARILNICI KLAVDIJA ustvarjamo s pripomočki proizvajalca HOBBY. V njihovem asortimanu se dobi ogromno stvari: od filca, moss gume, lesenih palčk, prejic, lepilnih palčk, barv, naravnih okraskov in še bi lahko naštevala.

Tokrat sem se odločila, da bom naredila namizno dekoracijo malo drugače. Za osnovo sem uporabila eno staro, že malce oškrabano šalčko za kavo.

Najprej sem z belim gessom prebarvala šalčko in krožniček, nato sem čez šla še z bledo oranžno akrilno barvo.

Majhno leseno ptičjo krmilnico sem najprej prebarvala rjavo patino. Nato sem šla čez s pokajočim akrilnim lakom, in ko je bilo vse suho še z belo akrilno barvo. Ko se je bela barva sušila so se pokazale razpoke skozi katere je prosevala rjava barva.
Eno staro vilico sem zvila v črko S, oziroma mi je mož pomagal zviti ročaj, saj to ni ravno enostavno :)).
Na krožnik sem z lepilno pištolo zalepila "zobe" vilic, v šalčko pa zgornji del ročaja.
Ker mi je zmanjkalo belih lepilnih palčk, sem uporabila še eno obarvano v rumeno. To je tista rumena packa v šalčki.
Nato je sledil ta lepši del: okraševanje. Uporabila sem mah, sisal, dva mini ptička in ogromno rožic in šopkov s pestiči. Za pritrjevanje vsega sem uporabila lepilno pištolo.
Ves material, ki sem ga uporabila, sem nabrala na poličkah DARILNICE KLAVDIJA.
Lepo se imejte!
Romana
-------------------------------------------------------------------------------
~ akrilne barve
~ sisal
~ lepilna pištola
~ lepilne palčke
~ mah
~ rožice
~ ptički
~ lak za razpoke
~ ptičja hišica
~ kamenčki
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti