AKTUALNO: S kodo: UA2024 - 50 % popusta na vse ustvarjalne delavnice, do 29. 2. 2024!
Moj račun

Hobby - akrilne barve in markerji - burning money - Aurora

Tokrat vam predstavljam akrilne barve in markerje Hobby Plus Color, ki jih Aurora Klančar uporablja za slikanje na platno.

This image has an empty alt attribute; its file name is akrilne-barve-hobby-plus.jpeg

Hobby Plus Color barve so narejene na vodni osnovi, so močno pigmentirane in dobo prekrivne. Hitro se sušijo in dajo svilnato mat zaključek. Uporabljajo se lahko na lesu, lepenki, papirju..... Aurora je na platno najprej nanesla bel geso, si s svinčnikom skicirala motiv nato pa vse skupaj pobarvala z barvami. Za grob videz ozadja - opeke je v geso dodala jedilno sodo in nastalo pasto s slikarsko lopatko nanesla na platno. Kasneje je dodala barvo.

This image has an empty alt attribute; its file name is bleščice.jpeg

Tanjše linije je narisala z akrilnimi markerji Hobby plus Color, ki so zelo kvaliteteni, na vodni osnovi in polno prekrivni. Enako kot barve dajo svilnato mat zaključek. Barvno se ujemajo z akrilnimi barvami. Imajo rezervno konico in zaščito proti polivanju.

This image has an empty alt attribute; its file name is akrilni-markerji.jpeg

Na bankovec je z Ranger Multi medium matte lepilom nalimala bleščice in vse skupaj premazala z zaščilnim premazom.

This image has an empty alt attribute; its file name is bleščice-2.jpeg

This image has an empty alt attribute; its file name is burning-money-by-Aurora-Klančar-.jpeg

Material in pripomočki:

This image has an empty alt attribute; its file name is logo-darilnica-klavdija.png

https://www.darilnica-klavdija.si/
  • slikarsko platno
  • akrilne barve Plus Color
  • akrilni marker Plus Color
  • gesso bel
  • bleščice
  • čopič
  • jedilna soda
  • zaščitni premaz
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti