AKTUALNO: Poletni delovni čas, od 25. 7. do 12. 8. 2022, od ponedeljka do petka, med 8.00 in 16.00. Lepo vabljeni!
Moj račun

GERDA Steiner - povabilo na kavo

 Kava je moja velika razvada in z veseljem posežem tudi po takšni temi pri vseh mogočih izzivih. Ker pa je zadjne leto kofetarsko druženje močno omejeno, sem se odločila, da za tokratnji izziv pri Klavdiji naredim nekaj na to temo. Štampiljko dinozaverčka  Gerde Steiner, ki vabi na kavico sem že pred časom našla v Darilnici Klavdija.

Dinozavrčka sem odtisnila na eko karton in ga pobarvala z Farber Castel polycromos barvicami.

Ročno sem ga izrezala z škarjami. Redko poleg štampiljke kupim tudi ustrezne izrezovalne šablone, večinoma štampiljke izrežem kar z škarjami.

iz kompleta sem uporabila tudi napis, odtisnila sem ga z črno blazinico na bel 300 g karton in zastavico

rahlo posenčila ob robovih z zeleno Distress oxide blazinico.

Iz eko kartona sem izrezala oval ustrezne velikosti za ozadje dinozavra. Motiv sem nalepila z 3D blazinicami.

Iz potiskanega papirja LemonCraft sem na koncu izrezala še vrečko. Z kostjo za prepogibe sem poudarila  prepogibe, da sem vrečko lažje zložila. Rob sem zalepila z Schoch lepilno  ATG rolo.

Na koncu sem vrečkico iz papirja le še okrasila. okrog vrečke sem preprosto zavezala trak. z 3D blazinicami sem nato prilepila oval z motivom dinozavra in zastavico z napisom.

Čisto na koncu sem dodala še malo Tinino skodelico s srčkom.

Skoraj ves material za vrečko sem našla na poličkah

Pa še bonbonček iz darilnice Klavdija:
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti