AKTUALNO
Moj račun

Gerda Steiner - lama

LAMA

V marcu se bomo za Darilnico Klavdija z Andrejo in Romano lotile izdelkov MFT in Gerda Steiner. Sama sem se lotila Gerdinih luštnih štampiljk. Za prvo nalogo sem izbrala simpatične lame. Smo se pa tudi odločile, da poskušamo izdelati tokrat bolj enostavne izdelke. Zato je moja lama precej CAS.

Odtisnila in pobarvala sem vse motive iz seta Llama tell you, na koncu pa za voščilnico izbrala le glavo gospodične lame.
Lamo sem odtisnila na akvarelni papir z črno Archival blazinico. Ker so štampiljke nove sem za odtiskovanje uporabila napravo za odtiskovanje, da sem odtis lahko večkrat ponovila.
 Pobarvala sem nato motive z Distress oxide blazinicami in vodnim čopičem.
Blazinico odtisnem na akrilni blok in nato z čopičem nanašam barvo na odtis. Pobarvan motiv sem nato z škarjami izrezala iz papirja, na zadnjo stran pa nalepila še 3d blazinice.
Potem sem se lotila ozadja. Z embosirno srajčko Sizzix Como se Llama sem naredila relief na 250g bel fotokarton. Srajčko sem rahlo poškropila z vodo, da papir ne bi popokal.
Z čopiči za make up sem rahlo obarvala reliefni odtis kartona z različnimi barvami. Vijolično, roza, zeleno, rumeno, rdečo, modro in rjavo. Ker imam za vsako barvo svoj čopič jih redko operem. Z čopiči sem le podrgnila po reliefnem papirju, ker so ves čas rahlo obarvane so pustile prav nežen mavrični pridih.

Na koncu sem odtisnila napis, ga izrezala z zastavico MFT in ga prilepila pod lamo na obarvan reliefni papir.

Material za voščilnico sem našla na poličkah

Pa še bonbonček iz darilnice Klavdija:
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti