AKTUALNO
Moj račun

Dve voščilnici naenkrat

Pri Jennifer Mcguire sem zasledila split card tehniko, pri kateri se en motiv prereže na pol in umesti na dve voščilnici.

Za ozadje sem si odrezala akvarelni papir v velikosti deveh "amerikank" ter z aplikatorjem nanesla Distess Oxide v rumenih odtenkih. Motiv sem na akvarelni papair odtisnila z Ranger Archival blazinico in cvetove prav na hitro pobarvala z Spectrum markerji z bleščicami.

Pobarvani cvetovi se izjemno lepo bleščijo.

Tokrat sem za "smooshing" tehniko uporabila ostanek celofan vrečke, ki sem jo zmečkala in pomaka v vodo ter nato tapkala po papirju.

Rob sem prostoročno narisala s črnim vododpornim markerjem.

Motive sem razporedila na pobarvano ozadje in jih prilepila s Tacky Glue tekočim lepilom.

Nato sem vse skupaj prerezala na pol.

Vsako polovico sem prilepila na svojo osnovo in dobila dve voščilnici.

Z voščilom sem določila usmeritev voščilnice, prva je pokončna, druga je ležeča.

Ta način izdelave voščilnic mi je zelo všeč in mislim, da jih bom izdelala še v drugih barnih kombinacijah.

Uporabila sem UK Craft osnovo za voščilnico, Florence akvarelni papir, Altenew štampiljko in pripadajočo šablono, Distress Oxide ter Spectrum shimmer barvne markerje s čopičem; lepila sem s Tacky glue tekočim lepilom.

Ves material nadete v

This image has an empty alt attribute; its file name is logo-darilnica-klavdija-1.png
https://www.darilnica-klavdija.si

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti