AKTUALNO
Moj račun

DRESS MY CRAFT - posebna tresočka - Romana

V mesecu Avgustu pri DARILNICI KLAVDIJA predstavljamo novega proizvajalca ustvarjalnih pripomočkov - DRESS MY CRAFT. Moram priznati, da so njihovi pripomočki vsestransko uporabni. Imajo krasne papirje, šablone in predvsem obilo majhnih dodatkov in pripomočkov za izdelavo rož.

Sama sem se tokrat lotila nenavadne tresočke, ki se v temi tudi sveti.

Najprej sem cel dan razmišljala, kaj naj uporabim za polnilo. Pa sem se lotila. Vzela sem tekoče milo Palmolive, ki je prozorno in naivno upala da bo sila preprosto.

Najprej sem odrezala eno stranico žepka za CD- je. Nato sem ga s FUSE napravo na odrezanem delu zavarila skoraj do konca. Pustila sem samo toliko, da sem lahko vstavila lij. Natresla sem drobne delčke za tresočko, ki se v temi tudi svetijo in nalila milo. Zavarila sem  še preostanek. Ko sem žepek obračala, da vidim če kaj pušča, se mi je milo začelo peniti in je bila vsebina zamegljena. Tako da je ta varianta odpadla.

Domislila sem se, da pa bi lahko uporabila glicerol, saj je približno iste gostote, pa še peni se ne.

 Tu pa se je vse zapletlo in mi je uspelo šele v 5 poizkusu, da ni nič puščalo. Glicerol je namreč masten in varilec je na mastnem delu slabše zavaril in je tam cedil glicerol ven.
Na dva bela akvarelna kartončka sem s krtačko nanesla Distress Oxide.
Nato sem enega poškropila z belo akrilno barvo, kateri sem primešala še malo tekočine, ki se sveti v temi. Z šablono sem izrezala pravokotno odprtino.
Na zadnjo stran sem z obojestranskim lepilnim trakom zalepila kapo ploščo, da sem okvirju dodala globino.
 Na črno osnovo pa sem zalepila drugi kartonček.
Za napis sem uporabila šablono DRESS MY CRAFT in je v angleškem jeziku.
Napis sem potapkala z Versa mark embossirno blazinico in posula emboss prah, ki se sveti v temi.
Isto sem naredila s zvezdicami.
V levi spodnji kot pa sem nalepila luno z medvedkom.
In tako je videti v temi.
Skoraj ves material sem nabrala v DARILNICI KLAVDIJA.
Adijo do prihodnjič.
Romana
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti