AKTUALNO
Moj račun

DRESS MY CRAFT - Beli cvetovi - Goga

 V Avgustu bomo v Darilnici Klavdija posegle po izdelkih Dress my craft. V njihovi ponudbi najdemo prav vse dodatke za izdelavo rožic, pa dodatke za tresočke, bleščice in razna orodja.

Kar nekaj časa imam na zalogi njihove prašnike za rožice in tokrat sem se po dolgem času spet spopadla z njimi.

Iz bele foamirane pene sem z šablonami Craft Passion izrezala bele cvetove.

 V sredini sem jih pobarvala z rumeno in zeleno Oxide Distress blazinico. Sestavila sem jih z pomočjo vroče pištole in dodala bele prašnike Dress my Craft.

Ko sem sestavila rožice sem se lotila še ozadja za voščilnico. Zanjo sem uporabila belo osnovo velikosti 12,5 x 12,5 cm.

Z šablonami kvadratov z šivi sem iz papirja LemonCraft Wood paterens izrezala okvir z oknom. Na zadnji del sem nato nalepila 3d lepilni trak.

Še en papir za ozadje sem v isti velikosti izrezala iz belega papirja z texturo.

Nanj sem nato z pomočjo plošče za odtiskovanje odtisnila napis.

Ker je tekstura reliefna je treba odtis večkrat ponoviti. Prav za take primere je plošča za odtiskovanje idealna, saj tako vedno odtisnemo štampiljko na isto mesto.

Zgornji del v videzu lesa sem namenoma dala na ozadje, da je štampiljka odtisnjena prav tam, kot sem si zamislila.

Liste izrezane tudi iz LemonCraft papirja Lives sem prilepila z tekočim lepilom, rože iz pene pa z pomočjo lepilne pištole.

Klavdija od nas večkrat želi preproste voščilnice. Tale je za moj okus precej enostavna. Če vam izdelava rožic ne leži jih z lahkoto zamenjate z že izdelanimi. Vendar pa je prav gotovo dodana vrednost izdelku prav to, da ste se za vsak cvet maksimalno potrudile.

Skoraj ves material za izdelavo voščilnice sem našla na policah Darilnice Klavdija

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti