AKTUALNO
Moj račun

DRESS MY CRAFT - abstraktno ozadje - Romana

DRESS MY CRAFT je znamka ustvarjalnih pripomočkov, ki je pri nas znana šele par let.

V prejšnji objavi sem naredila tekočo tresočko, tokrat pa sem se lotila malo abstraktnega barvanja z akvareli.

 Bel akvarelni papir formata A6 sem s čopičem najprej zmočila z vodo, nato sem začela dodajati modro, zeleno in črno barvo. V prvem poskusu, ko sem barvala z Winsor akvareli, nisem bila zadovoljna, ker so bile barve premalo intenzivne. Zato sem  v drugem poskusu barvala z akvareli GANSAI TAMBI znamke KURETAKE.  Imam jih že par let in sem jih tokrat prvič uporabila in moram priznati da so barve fenomenalne.

Prav na koncu sem dodala še malo zlate barve, da sem poudarila efekt.

Na črn akvarelni kartonček sem ravno tako nanesla zlato barvo. Da se je hitreje posušilo, sem si pomagala z grelno pištolo.

Iz tako pobarvanega kartončka sem s šablono izrezala napis Happy Birthday od Dress my craft, ki sem ga dobila za rojstni dan od ene super ustvarjalke.

Ker sem bolj varčne sorte, sem ta isti kartonček pozlatila do konca.

Iz njega sem izrezala pravokotnik, na katerega sem zalepila manjši črn pravokotni, ki sem ga predhodno malce poškropila s zlato barvo.  Na vsako stran sem pritrdila razcepek, okoli katerih sem zavila črno vrvico, ki sem jo tudi malo pozlatila.

Na sredino karončka sem zalepila napis.

Material, ki sem ga uporabila najdete tudi na poličkah DARILNICE KLAVDIJA .

Uživajte v preostanku poletja!

Romana

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti