AKTUALNO: Hvala za vaš obisk :) Naročilo lahko tudi osebno prevzamete v naši poslovalnici na Ljubljnski cesti 72 v Domžalah!
Moj račun

Dopust

Tema za naslednja dva tedna je čisto po mojem okusu, danes namreč delam zadnji dan pred nastopom težko pričakovanega dopusta. Trajal bo pa še kakšen dan več kakor naš izziv.
Andreja L. nam je zastavila nalogo in na izdelku želimo videti nekaj, kar predstavlja vaš sanjski ali pa resnični dopust.
V času dopusta si vzamemo kakšen trenutek več za druženje z prijatelji. Jaz imam kar nekaj dobrih prijateljic in čisto lahko si nas predstavljm takole kot o prikazale dame na moji voščilnici.
Zamislite si lahko tudi, da je tole na voščilnici Ustvarjalna ekipa Craft-alnice med napornim razmišljanjem o novih naslovih za bodoče izzive.
Štampiljke Art Impressions,dizajnerske liste, osnovo za voščilnico in lepilo sem našla na policah našega sponzorja meseca Avgusta.
Pri Klavdiji in Katji najdete prav vse za ustvarjanje.
Uživajte na dopustu ali pa doma, kjerkoli že ste.
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti