AKTUALNO
Moj račun

Diši po praznikih

Diši po praznikih se imenuje predzadnji krog ustvarjanja Dt članic za Darilnico Klavdija v tem letu. Lovimo zadnje dneve ustvarjanja prazničnih voščilnic, saj se prazniki nevzdržno bližajo. V Darilnici Klavdija boste našli vse za izdelavo prekrasnih voščilnic, pa naj bodo preproste ali bogatejše.
Zadala sem si cilj izdelati roza božične zvezde, ter ustvariti nežno božično pravljico. Pri tem pa uporabiti papirje, ki niso nič kaj praznični.
Material in pripomočki, ki sem jih uporabila pri izdelavi moje voščilnice:
- osnova za voščilnico
- Lemoncraft papirje iz kolekcije Sweet secrets
- cefralnik papirja
- lepenka
- distress blazinici Vintage photo ter Picked raspberry
- izrezek iz lepenke
- kos gaze
- Versamark blazinico
- bel embosirni prah
- foamiran pena
- prašniki
- bleščice
- diamantne luske
- drobni kristalčki
- kroglice iz stiroporja
- različne izrezke iz papirja
- bela blazinica
- bel gesso
- tekoče lepilo
- 3d blazinice
- pištola za vroče lepljenje
- pisalo za sneg
Najprej sem si pripravila osnovo ter nanjo prilepila kvadrat iz potiskanega papirja v rjavem odtenku. Pred tem sem mu robe posenčila z rjavo blazinico. V isti dolžini kot je kvadrat na osnovi, sem odtrgala iz belega ter rjavega papirja 5 kosov, kot je razvidno na fotografiji.
Vseh 5 kosov sem zlepila skupaj, jim zvihala bele robove, stranske pa scefrala s cefralnikom za robove. Vse skupaj sem prilepila na osnovo s tekočim lepilom, namesto 3d pence pa sem uporabila lepenko.
Venček iz lepenke sem embosirala z belih prahcem. Na osnovo sem prilepila kos zmečkane in scefrane gaze.
Iz foamiran pene ter s pomočjo Lady E Poinsettia šablon, sem izdelala dve božični zvezdi.
Nato sem si pripravila več izrezkov. Nekateri so iz krem, nekateri pa iz belega kartona. Nekaj sem jih tudi posenčila z rjavo blazinico.
Nato sem pričela z lepljenjem. Najprej venček iz lepenke, pod katerega sem prilepila 3d blazinice. Nato dve smrekici, čez pa jelenček. Za jelenčka sem zlepila 4 plasti skupaj, da je debelejši in daje večjo dimenzijo.
Prilepila sem še zelenje in rožici.
Na koncu sem z belim gessom posvetlila rožici ter nanju posula bleščice ter diamantne luske. Nekatere izrezke sem posvetlila z belo blazinico. Na del, kjer je gaza, sem s tekočim lepilom prilepila majhne kroglice iz stiroporja ter kristalčke. Za konec sem po smrekicah nanesla sneg in nanj posula bleščice.
Pridružite sem mi zopet čez 14 dni, ko bom izdelala še zadnji letošnji izdelek za naš DT.
Želim vam lepe predpraznične dni!
Jasmina
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti