AKTUALNO: Koda 14PAP prinese 14 % popusta do 16. 4. 2024 na celoten nakup
Moj račun

Dekorativen tagec - Romana

 Kmalu bo moj najstarejši vnuk praznoval rojstni dan, pa sem se spomnila na prav posebno darilo. Mojco sem prosila, če mi lahko skvačka medote. Rabim jih 4, za vsakega vnuka enega. K vsakemu medotu bom izdelala še prav poseben tagec s kuverto na zadnji strani.

Tagec je izdelan iz več plasti, da je bolj trden.  Na sprednjo stran sem najprej nalepila embossirano ozadje. Na spodnji del pa sem dodala embosiran del videza deske. Tako izgleda da medo kuka čez.

Na rjav del sem prilepila številko in dodala zvezdice in polperlice.

Sam medo je izdelan iz 3 plasti rjavega papirja. Za nos in oči sem uporabila glossy enamel accents.
Pa še slikica z medvedkom.
Uporabila sem naslednje šablone.
Material, razen medvedka, najdete na poličkah Darilnice Klavdija.
Hvala za oglede in komentarje.
Romana
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti