AKTUALNO: Koda 14PAP prinese 14 % popusta do 16. 4. 2024 na celoten nakup
Moj račun

Darilna kuverta - Goga

KUVERTA

 Že pred časom so bile kuverte kot samostojne voščilnice zelo moderne. Izdelovale smo kot po tekočem traku, potem pa na njih malo pozabile.Pa so se spet pojavile in se mi je zdelo fino, da se izdelave ene lotim tudi jaz.

Izdelava je sila preprosta učinek pa neverjetno fascinanten.

Seveda se vse začne z osnovo. Zanjo sem uporabila bel list 300 g papirja in ga z pomočjo plošče za utore trikrat prepognila. Ker ima plošča tudi rezalnik sem zgornji del , tisti, ki pokriva kuverto poševno odrezala.

Nato sem izbrala dekorativne papirje za okraševanje. Tokrat sem posegla po LemonCraft kolekciji Roses. Iz nje sem izrezala tudi okrasje za kuverto.

Preden sem dekorativne liste zalepila na osnovo sem dodala še satenast trak za zavezovanje. Zanj sem uporabila najmočnejši obojestranski lepilni trak, ki ga imam v ustvarjalnici.

Vse robove papirjev sem senčila z Distress Oxide blazinico in aplikatorjem.

Ko so bile vse stranice polepljene z potiskanimi papirji sem se lotila okraševanja zunanjosti.

Material in pripomočki:

 

Material in pripomočke najdete v

https://www.darilnica-klavdija.si

Papirji LemonCraft

300g bel papir A4

Roza papir

Kraft papir

Satenast trak

obojestranski lepilni trak

3D lepilne blazinice

Sisalova vlakna

Sizzix plošča za utore in rezalnik
Distress Oxide

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti