AKTUALNO: Odprti smo vsak dan, od ponedeljka do petka, med 9.00 in 18.00. Lepo vabljeni!
Moj račun

Dalije

Cvetlice so moj najljubši motiv na izdelkih. Nikoli se jih ne naveličam in nikoli jih nimam preveč na zalogi. Lahko so šablone, štampiljke, take, da jih sestavljaš ali pa samo dodaš na voščilnico.
Ker zunaj sonce že prav poletno greje sem tokrat naredila čisto poletno rožico.
Dalija je prekrasna cvetlica, ki raste skoraj na vsekem vrtu. Te prelepe čebulnice so velikokrat okras na poletnih mizah.
Komplet Wendy Vecchi Bravo mi je prijazno naročila Klavdija iz Darilnice Klavdija. Poleg sem si omislila še dve blazinici Make it art. Vedno več jih imam in res jih rada uporabljam.
V kompletu so štampiljke rož in trav, ustrezne rezalne šablone in pa stencil plastična šablona, da čez njo z lahkoto pobarvamo cvetove.
Za veselo hiško - Cvetoča pomlad.
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti