AKTUALNO: Ustvarjajte z nami!
Moj račun

Cvetoči venec

Prav na hitro sem se lotila izdelave voščilnice za dekle, ki zapušča našo službeno hišo. Bližje domu si je našla zaposlitev, da bo lahko več s svojo družino.

Kot naročena  mi je prišla zato kuverta z Sizzix-ovimi šablonami, kombinirala sem dve serije. Venček in listki so iz seta Floral Wreth, zastavica na katero sem odtisnila del Pavčkovega verza pa iz seta Floral banner.

 

Papir in ročno izrezani metuljčki so LemonCraft-ovi.

 

Voščilnice z rožami navadno shranim v škatle, da se rožice ne pomečkajo.
Imejte lep vikend in še kar ostanite doma. Ustvarite kaj lepega.
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti